Fortsæt til hovedindholdet
Nyheder
Nyheder

Stiftsrådets nyhedsbrev for september 2023

Forhåbentlig har I haft en skøn sommerferie fyldt med gode oplevelser og velfortjent hvile. Nu er tiden kommet til at tage fat på nye udfordringer og muligheder i vores fælles folkekirke.

Et af de kommende højdepunkter er menighedsrådsvalget i 2024. Det er en lejlighed for os alle til at forme fremtiden for folkekirken. Selvom det kan synes som langt ude i fremtiden, så er arbejdet med valget allerede gået i gang. Stiftsrådet slår kræfterne sammen med både Landsforeningen og de andre kirkelige stemmer, så vi understøtter menighedsrådsvalgene med den opmærksomhed, de fortjener.

Hen over sommeren har lokalkomitéen for Himmelske Dage og 1. september begyndte den nyansatte projektleder arbejdet med at styre de mange gode planer sikkert i havn. Også de frivillige arbejder for fuld skrue, så nu er udvalgene på plads, og oversigten over aktiviteternes placering er blevet fastlagt. Alt det kan I læse mere om i den folder, fra Himmelske Dage, der er med nyhedsbrevet her.

Vi er glade for den interesse og nysgerrighed, vi møder for projektet og den støtte I viser. Det betyder meget, at de enkelte menighedsråd er med til at udbrede kendskabet i sognene. Lad os sammen arbejde for at gøre Himmelske Dage til en uforglemmelig oplevelse for alle i vores stift og gæster udefra.

Til slut: Har I lagt mærke til, at kirkegårde fylder lidt mere på de sociale medier for tiden? Stiftsrådets kommunikationsudvalg har gang i en stor kampagne om kirkegårdenes herligheder. I foråret samarbejdede de med 4 kvinder på Instagram, der besøgte deres yndlingskirkegårde. Den kampagne nåede ud til 180.000. Og nu samarbejder de med Politiken om en podcast, der fortæller om den historiske værdi, der er på kirkegårdene. Det første afsnit kan I finde lige her. Giv den gerne et lyt.

Jeg og stiftsrådet ser frem til at arbejde sammen med jer med de spændende projekter, der ligger i den nære fremtid.

 

Med venlig hilsen
Ann Dahy

Formand, Aarhus Stiftsråd